#Byssinewoman: Lenka Kurečková

Lenka Kurečková je majitelkou úspěšného interiérového studia Nobis a dámou se skvělým vkusem, která se podepsala pod řadu úspěšných rezidenčních i komerčních projektů. Lenka již řadu let patří do žebříčku Nejvlivnějších žen Česka, který každý rok sestavuje časopis Forbes. Od interiérového designu se posunula až ke kompletnímu stavebnictví a v jejím portfoliu najdete nejprestižnější tuzemské realizace, ale i projekty za hranicemi České republiky, např. v Londýně či ve Švýcarsku.

„Styl je vývoj a růst s klienty.“

Lenka ráda dělá věci jinak – po svém. Její smysl pro podnikání a zároveň schopnost vidět krásu v okolí, které nás denně obklopuje, je naší inspirací nejen v každodenním pracovním nasazení, ale i v pohledu na naše životní prostředí. Kromě toho je jejím hlavním mottem to, že by se ženy měly navzájem podporovat. Sama má ve firmě převahu žen. Dámu s takovou schopností podpořit ženy ve svém okolí a dodat jim sebevědomí v naší společnosti bohužel nepotkáte často.  A právě proto pro nás byla jasnou #BYSSINEWOMAN.

„Je spousta šikovných, nesmírně výkonných žen a je potřeba si toho všímat.“

Jak proměnila pandemická doba interiérový design v Česku? Je možné být úspěšnou ženou a podnikatelkou v mužském businessu? Dá se skloubit kvalitní práce s kvalitním osobním životem?

Poslechněte si druhou epizodu našeho podcastu Na vlastní kůži: Lenka Šťastná x Lenka Kurečková: Business není jen pro muže na Apple Podcasts, Spotify nebo Overcast.

Poslouchat můžete přímo zde: AppleSpotify

„Doufám, že svět nezůstane jen online, protože design je o prožitcích, o vnímání... stejně jako kosmetika.“

 

NOVINKY