Hydratace a obnova pleti po létě

Všichni dobře víme, jak důležité je chránit pleť před slunečním zářením. Věnovat pleti extra porci láskyplné péče i po slunění je neméně důležité. Díky ní můžete předejít dehydrataci, hyperpigmentaci a předčasnému stárnutí.

Z naší nabídky pleťové péče jsme proto pečlivě vybrali takové přípravky, které vám pomohou zklidnit podráždění, regenerovat pleť, doplnit ztracenou hydrataci a vplout do podzimní sezóny s rozzářenou tváří

Pokud jste strávili den na slunci a vaše pokožka je zarudlá, citlivá nebo spálená, je nutné pokožku zklidnit a minimalizovat její poškození. Dejte si chladnou sprchu a použijte přípravky s obsahem látek je Aloe Vera, heřmánek či šrucha zelená (angl. purslane), které mají jak okamžité chladivé, tak dlouhodobé zklidňující účinky.

Spálená pokožka sluncem

Po slunění může být pokožka suchá nebo dehydratovaná, což vede k jejímu ochabnutí a vzniku jemných vrásek. Do každodenní péče proto zařaďte produkty na bázi kyseliny hyaluronové, která pomůže obnovit hydrataci a zvýšit pružnost pleti pro zdravý look.

Pokud po létě zpozorujete pigmentové skvrny nebo jiné poškození pokožky jako hrubší povrch či více jemných linek, podnikněte kroky, které pomohou pokožce zotavit se. Sáhněte po přípravcích s rozjasňujícími složkami, jako je vitamin C, který pomůže zesvětlit tmavé skvrny, barevně sjednotit i rozzářit pleť.

NOVINKY