Tajemství hedvábných pubických chloupků

Americké značce FUR se připisuje prvenství v zahájení nové éry péče o tělo po patu, ať už s chloupky nebo bez nich. Jejich kultovní olejíček Fur vyrobený z nejčistších ingrediencí můžete použit jak na vlasy, obočí anebo pubické ochlupení. 

Nepotřebujeme se ospravedlňovat co - jestli vůbec něco - děláme s našimi chloupky. Fur nás podporuje v tom, být s tím naprosto v pohodě a ještě se o tom bez ostychu i bavit. 

 

Produkty byly formulované ve spolupráci s gynekology a dermatology. Pečují o chloupky a položku v jejich okolí ať už chloupky odstraňujete holením, laserem anebo voskem. Fur rodina zahrnuje olej, koncentrát proti zarůstání chloupků, krém a hedvábný scrub. 

Kromě toho, že opečovávají pokožku s nebo bez chloupků, různých barev, zaměřují se také na všechna pohlaví. V souvislosti s tím během letošního Pride festivalu v New Yorku oslavilo Fur komunitu LGBT a oslovilo umělce, kteří jsou etablovaní  v New Yorku a zeptali se jich na jejich beauty routines a to, jak se starají o svá těla. 

Fur campaign blog at Byssine

Nám se jejich nápad líbí a vyzpovídali jsme CEO Fur Lauru Schubert:

BYSSINE: Kdo jsou lidé, které jste vybrali pro fotoshoot?

Laura: Vybrali jsme umělce z New Yorku kteří jsou z LGBT komunity a reprezentují tak dokonale různorodou komunitu klientů Fur. Kromě focení jsme s nimi vedli rozhovory na téma jejich péče o sebe v průběhu celého roku

Přečtěte si rozhovor zde 

BYSSINE: Jak hodnotíte vývoj ve společnosti v poslední době? Jak to ovlivňuje hodnoty, které Fur reprezentuje? 

Laura: S ohledem na to, co se v Americe v poslední době děje je pro nás důležité vytvářet bezpečné prostředí ve kterém muže naše komunita vést otevřenou konverzaci. Vždy chceme, aby se každý cítil vítaný a věděl, že jeho názory jsou pro nás důležité. Právě proto podporujeme všechny způsoby přístupu k vlastnímu tělu, zda se naši klienti holí anebo vůbec. 

 

NOVINKY